Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet törenini 21 Haziran 2022 Salı günü, Güre Yerleşkesinde kurulan sosyal etkinlik alanında gerçekleştirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker'in de katıldığı mezuniyet töreninde ilk üç dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Mezun öğrencilere ve ailelerine hitaben Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker birer konuşma yaptılar.

Mezuniyet töreninde Yüksekokul dönem birincisi Merve Safa Kaya'nın yaptığı konuşmanın ardından, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Salih Memiş de kürsüye çıkarak mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Yaklaşık 200 öğrenci mezun eden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, daha sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Murteza Sezgin'in söylediği türküler ve DJ Aydın Özdemir'in sahne şovlarıyla son buldu.

Mezun öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz.