Giresun Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından; İngiliz Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih ve Coğrafya bölümlerini kapsayan "Sosyal Bilimler Öğrenci Bilgi Şöleni" başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Mevlana Celâleddîn-i Rumi Amfisinde, 04 Nisan 2022 günü yapılan açılış törenine; Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan Kesik, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Zafer Dalar, düzenleme kurulu başkanı Doç. Dr. Vedi Aşkaroğlu, Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şirin Dilli, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Beş gün süren etkinlikte, öğrenciler çeşitli konularda hazırladıkları sunumları dinleyicilere aktardılar. Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.