GRÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2021 – 2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Fakültenin Kapalı Spor Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Birol ERTUĞRAL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan BULUT, Üniversitemiz idari ve akademik personeli, öğrenciler ve mezun olacak öğrencilerin ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun olan toplam 123 öğrenci ve öğretim elemanlarının salonda yerlerini almasıyla başlayan tören, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Anasanat Dalı öğrencilerinin görsel şovuyla devam etti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Öğr. Gör. Erdem ŞAHİN'in dinleyenlerin kulaklarının pasını silen bağlama resitalinin ardından, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Birol ERTUĞRAL ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, mezun öğrencileri tebrik eden konuşmalarını yaptılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN ile birlikte mezuniyet kütüğüne plaket çakan, Fakülte birincisi, Antrenörlük Bölümü öğrencisi Hasan UZUN daha sonra mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin akabinde, mezun öğrenciler temsili diplomalarını aldılar. Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Necati GÜRSES eşliğinde hep birlikte Öğretmenlik Yemini yapan öğrenciler mezuniyet coşkusunu kep atma töreniyle zirveye taşıdılar.