Üniversitemiz  Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili olarak atanan Prof. Dr. Birol Ertuğral, görevi dekanlık makamında düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Ahmet Salbacak`tan devraldı.

14 Ekim 2019 pazartesi günü gerçekleşen törene katılan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can,  Prof. Dr. Ahmet Salbacak’a yaptığı  çalışmalardan  ve Spor Bilimleri Fakültesine sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Yeni dekan  Vekili  Prof.Dr. Birol Ertuğral’ı  da tebrik eden Rekrörümüz, bu atamanın hem Spor Bilimleri Fakültesine  hem de üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Fakültemiz yeni Dekanı Prof. Dr. Birol Ertuğral da aldığı bu görevi layığıyla yerine getireceğini, görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu, Üniversitemizin ve Fakültemizin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini  söyledi.