Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, 24 Haziran 2022 Cuma günü, 15 Temmuz Spor Kompleksinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol YILDIRIM, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Muhammet Anıl KAYA, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Müdür Vekili Öğr. Gör. Muhammet Anıl KAYA ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol YILDIRIM’ın mezun öğrencilere hitaben yaptıkları konuşmalarıyla devam eden programda daha sonra, ilk üçe giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

Yüksekokul birincisi, İç Mekan Tasarımı öğrencisi Bilal İYİCE’nin yaş kütüğüne plaket çakması ve diğer programlarda dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından öğrenci temsilcisi Eser SIPÇIKOĞLU, mezun öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

Bayrak/flama devir - teslim töreni ve temsili diplomaların dağıtılmasının ardından, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla sona erdi.