8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları , ilimizde bulunan Huzurevi  ve Engelli Bakım evlerini ziyaret ettiler.

Yüksekokul  Müdürü  Prof.Dr. Aysun Türkmen eşliğinde yapılan ziyaretlerde,   bakım evlerinde yaşayan yaşlılara çeşitli hediyeler sunuldu, bol bol sohbet edildi. Öğretim görevlileri ney eşliğinde kısa bir müzik programı da icra ettiler.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Aysun TÜRKMEN, " amacımız öğrencilerimizi topluma karşı duyarlı bir birey olarak yetiştirmek, sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak, eğitim öğretim faaliyetleri kadar önemli ve gereklidir" dedi.

Ziyarete,  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları  Muhittin Kelek, Nurdan Kumaş Şenol, Nilgün Çakır Güngör, Onur Tekoglu, Can Alaşalvar ve Akın Yıldırım da eşlik etti.