Tirebolu İletişim Fakültesi Danışma Kurulu’nun Aralık/2021 toplantısı iç ve dış paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Yılda iki defa yapılması planlanan Danışma Kurulu’nun ilk toplantısına Tirebolu İletişim Fakültesi adına Dekan Vekili  Prof.Dr.Nazım Elmas, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi   İsmail Cem Feridunoğlu ve öğretim üyeleri ile öğrenci temsilcileri katılırken, dış paydaş olarak ise Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, A Spor Haber Kanalı Yorumcusu Haldun Domaç, Giresun Dergisi adına Remzi Mamaşoğlu, Mavi Karadeniz Radyo ve TV Kanalı adına Fuat Kuş, İhlas Haber Ajansı adına Ahmet Bilge,  Paltun Gıda Firması adına Halil İbrahim Paltun, Gaffora Fındık Firması adına Halil Ak, Markomedya Reklam ve Tanıtım Firması adına Yunus Türk, Paperworld Reklam ve Tanıtım Firması adına  Metin Malkoç, Tirebolu İletişim Fakültesi  Derneği adına Hüseyin Aydın katılım gösterdiler.

Fakülte Dekan Vekili Prof.Dr.Nazım Elmas’ın Tirebolu İletişim Fakültesi’nin genel tanıtımını ve danışma kurulunun amaç ve hedeflerini açıklayan sunumlarından sonra katılımcılar kendilerini tanıtarak toplantının gündemini oluşturan ‘Yeni Normalleşme Sonrası İş Hayatı ve  Mezunlardan Beklentiler’ konusu başlığı altında İletişim Fakülteleri mezunlarının iş olanakları ve mezunların iş olanaklarını neler yaparak kendi adlarına artırılabileceklerine dair görüşlerini ifade ettiler.

Toplantı sonunda Dekan Vekili Prof.Dr.Nazım Elmas, sektöre  bilgi ve beceri donanımı tam, hazır eleman yetiştirmeyi  amaçladıklarını dile getirerek her bir katılımcının görüşlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade ederek  katılımcılara teşekkürlerini iletti.