Afet ve Acil Durumlarda Çocuk Hakları ve Eğitimi Projesi İçerik Geliştirme Çalış...
Giresun Üniversitesi “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’n...
Grü Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencileri, 8.Ulusal Tralli Travma Ral...
Gürcistan Akaki Tsereteli State University Yönetimi Üniversitemizi Ziyaret Etti
Rektörümüzün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Abdullah Bozbağ İlkokulu Öğrencilerinden Üniversitemize 23 Nisan Ziyareti
Yaylı Çalgılar Bakım ve Onarım Semineri
Giresun gastronomisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önerilerin görüşüldüğü çalıştay Üniversitemiz Turizm Fakültesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya, Giresun’da gastronomiyle ilgili faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen çalıştay iki oturum şeklinde düzenlendi. İlk oturumunda Giresun gastronomisinin güçlü ve zayıf yanları ile Giresun gastronomisine yönelik fırsatlar ve tehditlerin neler olduğu masaya yatırıldı. İkinci oturumunda ise Giresun gastronomisinin geleceği ve gelişimine yönelik öneriler tartışıldı.
Sektör temsilcileri, STK üyeleri, kamu kurum, kuruluş temsilcilerinden oluşan yaklaşık 25 kişinin katılım gösterdiği çalıştay, saat 13:00’te başlayıp 17:00’da sona erendi. Çalıştaydan elde edilen sonuçların rapor haline getirilerek yerel ve ulusal basının katılımıyla Valiliğimize sunulması ve çalıştayda ortaya konulan önerilerin takipçisi olunması konusunda fikir birliğine varıldı.