Erasmus Günleri Kapsamında “Deneyimden İlham” Etkinliği Gerçekleştirildi
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Güler COST Aksiyonuna Atandı
YÖK Üyesi Prof. Dr. Murteza BEDİR’den İlk Ders: "İlahiyat Bilimlerinin Güncel An...
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’dan İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş’a Hayırlı Ols...
TÜBİTAK Destekli Proje Hyperrhiz Dergisinde Özel Sayıya Dönüştü
Prof. Dr. Özkan Öztürk COST Aksiyonuna Atandı
SHMYO'dan Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği
Prof. Dr. Mustafa Özkan COST Aksiyonuna Atandı
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Arasında İş B...
Giresun Üniversitesi ile Özbekistan Üniversiteleri Arasında Akademik İş Birliği ...
Ödül hakkında değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Şimşek, “Üniversitemiz ve Fakültemiz adına 175 ülkeden 930 adayın yer aldığı bu yarışta dünyanın en iyileri arasında yer alabilmenin onuru ve gururunu yaşadığını dile getirdi. Doç. Dr. Mehmet Şimşek söz konusu ödüllerin 1995 yılından bu yana, gastronomi alanında farklı kategorilerde verildiğini, bu sene 31’incisinin gerçekleştirildiği yarışmada kazandığı bu prestijli ödülü Ülkemiz, Üniversitemiz ve Fakültemiz adına almış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ve ödülü “kitabın önsözünde belirttiği üzere” Anadolu Mutfağının yemeklerini en iyi, en lezzetli ve en orijinal haliyle bilen eli öpülesi baş şeflerimiz anneannelerimize ve öğrencilerine armağan etmek istediğini belirtti.