Türkiye Maarif Vakfı yöneticilerinden oluşan bir heyet, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Halime KÖKCE, Maarif Ajans Daire Başkanı Hamza ÖZDEMİR, Mezun Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ahmet GÜNEY ve Mezun Öğrenci Sorumlu Muhammed KURT’tan oluşan heyet ilk olarak GRÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah DEMİR ile bir araya geldi.

Maarif Vakfından mezun olan ve şu an Üniversitemizde eğitimlerini sürdüren öğrencilerin de yer aldığı görüşmeden sonra misafir heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ı ziyaret etti.

Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Halime KÖKCE ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Rektörümüz, Giresun Üniversitesinde, Maarif Vakfından mezun 130 öğrencinin eğitimini sürdürdüğünü belirterek, Vakfın yurtdışındaki çalışmalarının olumlu etkilerini gelen öğrencilerde gördüklerini ifade etti.

Uluslararası öğrencilerin şehre ve üniversiteye uyum süreçlerinin de ele alındığı görüşme sonrasında Halime KÖKCE ve beraberindeki heyet, Maarif Vakfından mezun olan ve Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.