Giresun Üniversitesi Coğrafya Topluluğu tarafından düzenlenen ve Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin SARAÇOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye ve Dünyadaki Başlıca Terör Örgütleri" başlıklı konferans, 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Fen-Edebiyat Fakültesi Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî amfisinde gerçekleştirildi.

Konuşmasına, terör ve terörizm kavramlarının tarihsel gelişimine değinerek başlayan Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin SARAÇOĞLU, ülkemizde ve dünyada zararlı faaliyet gösteren terör örgütleri hakkında bilgi verdi.

Konferans sonunda, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili ve Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Günay KAYA, Sayın SARAÇOĞLU’nu tebrik ederek, günün anısına hazırlanan teşekkür belgesi takdim etti.