Üniversitemizde eğitim gören misafir öğrenciler, Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah Demir eşliğinde, 20 Kasım 2019 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ziyaret ettiler.

Öğrencileri Rektörlük makamında kabul eden Prof. Dr. Yılmaz Can, farklı ülkelerden büyük zahmetlerle Giresun Üniversitesine gelen ve burada eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrencilerin GRÜ’nün dünyaya bakan yüzü olduğunu ve onların birer gönül elçisi olarak ülkelerine dönmelerine büyük önem verdiklerini belirtti.

Tüm öğrencilerinin akademik açıdan tam donanımlı yetişmesi için eldeki olanakları en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirten Rektörümüz, bu doğrultuda öğrencilerden gelecek taleplere de açık olduklarını söyledi.

Giresun Üniversitesinde olmaktan ve burada eğitim görmekten memnuniyet duyduklarını belirten öğrenciler, Rektörümüz ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah Demir başta olmak üzere, eğitimleri sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiler.