Üniversitemiz Şiir Topluluğu tarafından 8 Nisan Cuma günü “Uluslararası Şiir Dinletisi” etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte sekiz farklı ülkeden öğrencilerimiz şiir ve şarkılar seslendirdiler.
Etkinlik başlangıcında konuşan Şiir Topluluğu Akademik Danışmanı ve Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, topluluğun yoğun şekilde çalışmalarına devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Uluslararası Şiir Dinletisi etkinliği sonunda öğrencilerimize teşekkür belgelerini vermek üzere sahneye çıkan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven Özdem ise "Bu güzel etkinlik için Şiir Topluluğu üyelerimize ve onları hazırlayan Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Giresun Üniversitesi büyük bir ailedir bu etkinlikte bunu bir kez daha görmüş olduk." diyerek sözlerini noktaladı.