Doğu Karadeniz Bölge İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) 2021-1 beşinci dönem toplantısı Üniversitemiz Alucra Turan Bulutçu MYO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ÜNİ-DOKAP dönem başkanı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, bölgemizde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden ve ÜNİ-DOKAP içerisinde yer alan 15 üniversitenin rektör ve rektör yardımcıları, ÜNİ DOKAP Stratejik Kurul Başkanı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, ÜNİ DOKAP Genel Sekreteri Doç. Dr. Atila Gürhan Çelik, ÜNİ DOKAP Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay ve teknik destek personeli Emre Özyürek katıldı.

Toplantının moderatörlüğünü de gerçekleştiren ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri Doç. Dr. Atila Gürhan Çelik, Üniversitemizin dönem başkanlığında gerçekleşen toplantının birlik içerisindeki üniversiteler arasında iş birliği ve ortak projeleri geliştirmeyi, gelecekte planlanan çalışmalar için yol haritası oluşturmayı ve ortak aklı ön plana çıkarmayı hedefleyen bir tema üzerinde gerçekleştiğini belirtti.