Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi (GÜİİBD) (Journal of Economics and Administrative Sciences-JEAS) Haziran sayısı yayıma girmiştir.

Haziran ve Aralık aylarında yılda iki kez yayımlanan bilimsel ve hakemli bir dergi olan GÜİİBD’nin öncelikli amacı, İktisadi ve İdari Bilimler alanlarındaki Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan; güncel ve özgün değer taşıyan; teorik, metodolojik ve uygulamaları irdeleyen araştırma makaleleri, kitap özet ve eleştirileri, kısa araştırma sonuçları, kısa yorumlar, editöre notlar ile politika önerilerini yayımlayarak ulusal ve uluslararası literatüre katkı sağlamaktır.

Dergi, uluslararası indeksler ve DergiPark tarafından dizinlenmekte ve TRDİZİN tarafından izlenmektedir. Dergiye gönderilen akademik çalışmalar çift-kör hakemlik sürecinden geçmekte; yayımlanan çalışmalara DOI numarası verilmektedir.

GÜİİBD Haziran sayısına (Cilt: 8 Sayı:1) ulaşmak için
TIKLAYINIZ...