Erasmus Günleri Kapsamında “Deneyimden İlham” Etkinliği Gerçekleştirildi
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Güler COST Aksiyonuna Atandı
YÖK Üyesi Prof. Dr. Murteza BEDİR’den İlk Ders: "İlahiyat Bilimlerinin Güncel An...
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’dan İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş’a Hayırlı Ols...
TÜBİTAK Destekli Proje Hyperrhiz Dergisinde Özel Sayıya Dönüştü
Prof. Dr. Özkan Öztürk COST Aksiyonuna Atandı
SHMYO'dan Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği
Prof. Dr. Mustafa Özkan COST Aksiyonuna Atandı
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Arasında İş B...
Giresun Üniversitesi ile Özbekistan Üniversiteleri Arasında Akademik İş Birliği ...
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.