Basın Bilgi Notu: "Tarihi Rektörlük Binası"
Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Kampüs Ziyareti
Giresun Üniversitesinde Gazze Konferansı Düzenlendi
Giresun Üniversitesi EYFOR-16'da
Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü'nden 3 Ayrı Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinli...
Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencileri, Genç Kotler Awards’ta Türkiye Birincisi...
Rektörümüz Sivil Toplum Temsilcileriyle Buluştu...
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.