Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından yürütülen ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen TR90/21/TD-SOT/0057 referans numaralı “Proje Kültürünün Artırılması” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlere katılım sağlayan akademisyen ve öğrenciler için 10 Ocak 2022 Pazartesi günü, Rektörlük fuaye salonunda sertifika töreni gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Atila Gürhan Çelik'in katıldığı törenin açılış konuşmasını Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç yaptı.

Törene katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Üniversitemizde ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanma konusunda farkındalığın artırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında; Proje Döngüsü Yönetimi, Erasmus+ ve Ufuk Avrupa Uygulamalı Proje Hazırlama eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Eğitimlere katılım sağlayan ve bu eğitimleri tamamlayan 58 akademisyen ve öğrencimiz için toplam 74 adet katılım sertifikası düzenlenmiştir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz”

Tören, Katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesinin ardından sona erdi.