Giresun Üniversitesi Tıbbiyeliler  Topluluğu tarafından düzenlenen “Yöresel Lezzetler" şenliği, 10  Aralık  2019 Salı  günü, Gazipaşa Yerleşkesi etkinlik alanında gerçekleştirildi.

Karadeniz Bölgesi’nin simge balığı hamsinin kızarma ve ızgarasıyla öğrencilere ikram edildiği etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Üniversitemizin çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herksin iyi vakit geçirmesini temenni eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelik, bu tarz etkinliklerin üniversite içindeki birlik ve beraberlik duygusunu arttırdığını belirterek, başta Tıbbiyeliler  Topluluğu ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Şahin Direkel olmak üzere “Yöresel Lezzetler" şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak ile birlikte şenlik alanını gezen Sayın Çelik, öğrencilerle sohbet edip, onlarla birlikte hamsi sırasına girdi.

Etkinliğe katılan misafirlerin hamsiye doyduğu programda, çalan müzikler eşliğinde oynayan öğrenciler doya sıya eğlendiler.