Giresun Valisi Enver Ünlü'nün başkanlığında, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can ile birlikte diğer ilgili kurumların il müdürlerinin katılımlarıyla yapılan "Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Kurulu" toplantısında, ilimizde üniversiteye yerleşen öğrencilerimizin yurt ve barınma sorunları ile ilgili bir dizi karar alındı.

Giresun Valiliği'nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, en başta Güre bölgesinde bulunan Uygulama Oteli olmak üzere,  ildeki tüm kamu misafirhanelerinin, KYK ücret tarifesi üzerinden öğrencilere tahsis edildiği bildirildi.

Liman bölgesinde bulunan Gümrük binası içindeki misafirhanenin de kapasitesinin artırılarak yine aynı şekilde ihtiyaç bildiriminde bulunan öğrencilere tahsis edileceği açıklandı.

Açıklanan bu imkanlardan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin, başvurularını Gençlik Spor İl Müdürlüğüne yapmaları gerekiyor.