Giresun Üniversitesi Duyuru Yapılan Bölüm/Fakülteler:
·İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İnşaat veya Mühendislik Fakülteleri lisans mezunları: 225 4. sınıflar, 4429 mezun.
·Çevre Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama veya Jeodezi, Fotogrametri, Harita veya Harita ve Kadastro Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği bölümleri lisans mezunları: 4. sınıf 128, 797 mezun

CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi 'nden:
Değerli Kariyer Merkezi Yetkilimiz,

Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Uzman Personel Alım İlanı yayımlanmıştır. İlan detaylarına Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)  üzerinden ulaşabilirsiniz. Söz konusu ilan özel istihdam imkanları içerdiğinden ilgili bölüm mezunlarınızın bilgilendirilmesi önem arz etmektedir.

Duyuru Yapılacak Bölüm/Fakülteler:
·İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İnşaat veya Mühendislik Fakülteleri lisans mezunları,
·Çevre Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama veya Jeodezi, Fotogrametri, Harita veya Harita ve Kadastro Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği bölümleri lisans mezunları,
·Çevre Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Çevre Yönetimi bölümü yüksek lisans mezunları.