Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM Başkanlığında oluşturulan ve  Prof. Dr. Canan ÇELİK, Prof. Dr. Mustafa ŞANAL, Dr. Öğr. Üyesi Emine AYHAN, Öğr. Gör. Meral ŞAHİN, Öğr. Gör. Abdullah DEMİR ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doğan TUNÇ’un üye olarak görevlendirildiği COVİD'19 (COVKOM) Komisyonu toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Üniversitemiz genelinde alınması gereken önlemler, değiştirilmesi gereken usül, esas ve prosedürlerin sürekli gözden geçirildiği Komisyon toplantılarının ilki 16 Mart, ikincisi 20 Mart, üçüncüsü 23 Mart, dördüncüsü 27  Mart, beşincisi 30 Mart, altıncısı ise 03 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Üyelerin online katılımlarıyla telekonferans toplantı olarak gerçekleştirilen toplantılarda alınan tüm kararlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

COVİD'19 KOMİSYONU TÜM KARARLARI (TIKLAYINIZ)